Over GotothePitch

GotothePitch organiseert kwalitatief hoogwaardige incentives door heel Europa. We bieden onze reizen en arrangementen aan vanuit onze theaterlocatie in Amsterdam en online via onze uitgebreide internetsite. Hiervoor hebben we een netwerk van lokale adviseurs in geheel Europa. In alle verschijningsvormen is GotothePitch herkenbaar aan het unieke merk en logo.

Werkwijze GotothePitch

Opdrachtgevers vinden bij GotothePitch niet alleen de meest exclusieve incentives in Europa maar ook onze lokale adviseurs brengen u juist op vele onbekende locaties van de vele steden in Europa. Ontdek onze arrangementen en diverse exclusieve spelprogramma’s op maat.

Naast de snelheid en het gemak van zoeken en boeken via internet kenmerkt GotothePitch zich door het persoonlijk contact met haar opdrachtgevers. Wij ondersteunen u door onze professionele en ervaren werkwijze bij het samenstellen van uw incentive. Na een vrijblijvend intake gesprek, ontwikkelen we een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na goedkeuring worden gezamenlijk de details afgestemd met een open oog voor de meerwaarde van uw incentive.

Missie GotothePitch

GotothePitch ontwikkelt haar eigen organisatie om uit te groeien tot een toonaangevende speler op het gebied van incentives en groepsreizen door heel Europa. Kernbegrippen bij het realiseren van de missie en onze doelstellingen zijn originaliteit en kwaliteit, alsmede professionele service en dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren.
 

 Over GothePitch