TOBACCO Theater | Amsterdam

Gelegen aan de bekendste theaterstraat van Amsterdam, de Nes, ligt ons eigen TOBACCO theater. De Nes is gelegen evenwijdig aan het Rokin en is op 15 minuten lopen gelegen van het Centraal Station. Het gebouw is een stadsmonument en in de 19e eeuw gebruikt als veilinghuis van tabak. De typische dakconstructie  herinnert hier dan ook nog sterk aan. In de loop der jaren zijn er verschillende bewoners van het pand geweest zoals veilinghuis Sotheby’s en het Cosmic Theater. En nu, na een intensieve verbouwing, is het TOBACCO Theater van top tot teen klaar voor de 21e eeuw.

Klaar voor mooie theaterproducties

In onze grote theaterzaal, waar omheen zich ook onze kantoorruimtes bevinden, ontvangen we graag onze internationale gasten van GotothePitch.nl (en nationale gasten van de AmsterdamseUitjes.nl) met een kopje koffie en na afloop van het uitje/event met een hapje en een drankje. In de dezelfde zaal organiseren we unieke theaterproducties eventueel met een uitgebreid diner. En de kaart van de diners? Die is samengesteld door kook kunstenaar Antoine Hermans, de kleinzoon van Toon.

Maar ook presentaties en exclusieve diners zijn mogelijk. We zien een unieke kans om hierbij een combinatie te zoeken met een theatrale invulling. We adviseren daarin graag! In de catacomben van het theater organiseren we tevens vele verschillende workshops waaronder wijnproeverijen, theaterworkshops, filmworkshops en bijvoorbeeld ook kookworkshops. Een bijzondere, intieme ambiance waar vele culturele activiteiten zich ontplooien bij de warmte en schijnsels van de open haard.

We zijn enorm trots op ons TOBACCO Theater. We ontvangen u dan ook heel graag bij een theatervoorstelling!

TOBACCO Theater